92 000 евро е точната сума пари, която е открадната

92 000 евро е точната сума пари, която е открадната ...

Моника Валериева в болница след обира.


92 000 евро е точната сума пари, която е открадната от апартамента на манекенката Моника Валериева. Това разкри пред Lupa.bg полицай, участващ в разследването на дръзкото посегателство. Както Lupa.bg пръв извести, в сряда вечер в жилището на скандалната моделка в Студентски град е било проникнато с ключ, за който още не се знае дали е бил дубликат или подправен.По данни на самата Моника, от жилището са задигнати пари и ценни вещи за „поне 400 000 лева”, сред които скъпи златни часовници, бижута, дизайнерски чанти и пари в брой. По време на разпита в полицията, Валериева е назовала и точния размер на сумата – 92 000 евро. Тя не е посочила произхода им. Според някои медии миналата година красавицата е продала дял от фирмата си.

Както Lupa.bg пръв извести, НАП ще разпореди проверка на моделката за доходите й. По-рано днес говорителя на приходната агенция Росен Бъчваров обяви пред медиата ни, че не е упълномощен да дава информация за назначени ревизии на физически лица. От свой източник в НАП обаче научихме, че до дни Валериева ще получи уведомление за назначената ревизия.

Самата Моника не общува с медиите в момента, а предната вечер е била приета по спешност в болница с остър пристъп на паник атака.

Източник: hotnews.bg