91-вата церемония по връчването на наградите на Американската филмова академия

...
91-вата церемония по връчването на наградите на Американската филмова академия
Коментари Харесай

Блатечки за Лейди Гага и Оскарите: Избраха я заради дебелия й задник

91-вата гала по връчването на премиите на Американската кино академия се състоя през вчерашния ден., Лейди Гага не си потегли с " Оскар " за най-хубава женска роля за " Роди се звезда ", само че пък сграбчи статуетката за най-хубава ария за " Shallow ". Преди церемонията в обществените мрежи се появиха доста спорни мнения по отношение на актьорските й умения и дали в действителност заслужава даже номинация за влиятелното отличие. Оказа се, че нашият артист Асен Блатечки е на същото мнение.
Той обаче се изрече прекомерно жестоко във връзка с Гага във вчерашното особено студио " Треска за Оскари " по NOVA.
" Лейди Гага не е никаква актриса - няма какво да приказваме! Тя просто е определена извънредно добре за тази роля... Тя е съвършена за тая роля - с огромния си нос, с дебелия си гъз . С нелепия метод, по който наподобява. Аз споделям какви са нещата. Тя в действителност е съвършен музикант и тъкмо това противоречие на гений и визия са съвършени за тази роля. Иначе тя играе като кандидат-студентка за ВИТИЗ. Сега няма какво да си приказваме нелепости ", безапелационен беше Блатечки.
Разбира се, неговите обиди му навлякоха много отрицателни реакции в обществените мрежи. Потребителите считат, че е прекалил с изявлението си, че държанието му е неприемливо и че той самият няма толкоз огромен гений, че да " хейтва " Гага.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР