91 455 лв. са изхарчени за охрана на гей парада

...
91 455 лв. са изхарчени за охрана на гей парада
Коментари Харесай

Атака: Всеки гей парад в България струва около 100 000 лева

91 455 лева са изхарчени за защита на гей парада и съпътстващи събития в София т. година, а 756 служители на реда са били изкарани по улиците на столицата. Това стана ясно от отговора на силовия вицепремиер Красимир Каракачанов след парламентарен въпрос от депутата от Политическа партия " Атака " и зам.-председател на партията Десислав Чуколов, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия " Атака ".

Той попита какъв финансов и полицейски запас е употребен за защита на мероприятието. Разбрахме, че всеки гей церемониал в България коства приблизително към 100 хиляди лева на българската страна и към 1000 чиновници на Министерство на вътрешните работи, които да се грижат за защитата на този церемониал. Защо е нужно това? На кого е нужно това? На американското посолство, на Сорос, възмути се от трибуната в Народното събрание Чуколов. Той прикани тези средства да се дават от щатската задача у нас или от Сорос, в случай че държат на тази агитация, а не от джоба на българския поданик.

Депутатът от " Атака " прикани силовия вицепремиер и министъра на вътрешните работи тези финансови и човешки запаси да бъдат пренасочени към опазването на публичния ред и битката с циганската престъпност в дребните обитаеми места, а " не да браним тези, които пропагандират пред децата ни, пред обществото ни извратените си мисли ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР