900 г марихуана и крупна парична сума са иззети при

...
900 г марихуана и крупна парична сума са иззети при
Коментари Харесай

След спецакция: Иззеха 900 г марихуана и 32 000 лв.

900 г марихуана и крупна парична сума са конфискувани при профилирана полицейска интервенция, осъществена от криминалисти на ОД на МВР-Бургас и сътрудниците им от Първо и Пето Районно ръководство, под управлението на Бургаската окръжна прокуратура, оповестиха от Министерство на вътрешните работи..

В рамките на интервенцията, в полицейския арест за период до 24 часа, са арестувани трима мъже - на 30, 32 и 35 години, престъпно проявени - двама от тях и осъждани. Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности, измежду които претършуване и изземване на три адреса, населявани от бургазлиите.
 БГНЕС
В апартамент,  населяван от 35- годишния, криминалистите разкрили близо 50 грама марихуана и две везни, а от жилището на 30-годишния рецидивист - близо 850 г марихуана, голям брой везни, гриндер, вакуумираща машина, найлонови пликове за пакетиране и сума в размер на 32 000 лева - евентуално добита от незаконната активност.

Двамата мъже са привлечени в качеството на обвинени, наложена им е мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа. 
 БГНЕС
Работата по изцяло документиране на случая продължава под наблюдението на прокуратурата, в границите на формираното досъдебно произвеждане.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР