90 пакета с 45 кг контрабандна паста за наргиле откриха

...
90 пакета с 45 кг контрабандна паста за наргиле откриха
Коментари Харесай

Откриха 45 кг контрабандна паста за наргиле в тайници на лек автомобил

90 пакета с 45 кг контрабандна паста за наргиле откриха митническите чиновници на Митнически пункт Капитан Андреево в тайници на лек автомобил, ръководен от холандски жител от турски генезис, оповестиха от Агенция „Митници“

Колата с марка „AUDI S Q5″ e пристигнала на българския митнически пункт от Турция на 07.08.2018 година вечерта. Заедно с водача, в автомобила са пътували двете му деца и една жена-също холандска гражданка. Пред българските митнически чиновници, тя е заявила, че внася 90 кутии цигари, които са арестувани с квитанция за слагане под митнически режим. Останалите пасажери са декларирали, че не внасят нищо за обявление. При последвалата митническа инспекция на автомобила и багажа на пасажерите, митническите чиновници откриват, сложени на мястото на аварийна гума, в други фабрични кухини и в два от куфарите в багажника на колата, общо 90 пакета с паста за наргиле в опаковки по 500 грама с надписи „ AL FAKHER“, без акцизен бандерол. Шофьорът на автомобила е признал, че цялото количество е негова благосъстоятелност.

Срещу холандския жител с букви М. О. е формиран акт за нарушаване на Закона за митниците. Контрабандните пакети с общо 45 кг паста за наргиле са арестувани. Задържан е и лекият автомобил, като средство, послужило за осъществяване на нарушаването.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР