90% от участниците в трите издания до момента вече са

...
90% от участниците в трите издания до момента вече са
Коментари Харесай

Вистеон България стартира Инженерна академия 4

90% от участниците в трите издания досега към този момент са част от компанията

В София се намира най-големият развоен център на Вистеон в света, с над 800 експерти

Най-големият развоен център на Вистеон – този в София – започва своята годишна Инженерна академия. За четвърта поредна година компанията ще търси и образова нови попълнения на екипите си. Официалният старт на Академията е плануван за началото на месец октомври.

Инициативата е обвързвана с директния асортимент на експерти с инженерни профили, фокусирани върху дизайн на електроника, разработка на програмен продукт за автомобилната промишленост, самостоятелни коли и други посоки, в които компанията осъществя своите планове.

Целта на Академията е да форсира усвояването на базови познания за електрониката на вградените устройства. След асортимент на претендентите, позволените в новото издание на самодейността ще преминат теоретични и на практика образования, обхващащи разработка на C/C++, електроника и програмен продукт за вградени системи, структури от данни и логаритми, обекто-ориентиран дизайн, самостоятелно шофиране и машинно образование.

Обучителните курсове не престават 4 месеца, а след тях сполучливо приключилите ще могат да продължат като стажанти или ще получат предложение за заемане на позицията младши инженер и да работят по планове на Вистеон България, свързани със международните автомобилни колоси Daimler, BMW, Porsche, VW, Mazda, GM, Peugeot, Citroen, Renault, Ford и други, прецизираха от компанията.

90% от приключилите инженерната академия на Вистеон към този момент са част от компанията

Вистеон е водещ разработчик и снабдител на електроника и решения за свързване с мобилни устройства на множеството международни производители на коли. Развойният център в София е най-големият на компанията в международен мащаб. Над 800 инженери тук дават отговор за архитектурата и създаването на хардуера, механиката и софтуера на най-авангардните артикули на Вистеон.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР