90 % от строителните дейности в Индустриална зона Загоре“ са

...
90 % от строителните дейности в Индустриална зона Загоре“ са
Коментари Харесай

На финален етап е строителството на Индустриална зона „Загоре“

90 % от строителните действия в Индустриална зона „ Загоре “ са приключени. Изградена е подземната инфраструктура като са положени напълно информационни връзки от ток, вода и газ. Това заяви изпълнителният шеф на Зоната - Радослав Танев. Той добави, че към този момент е положен първият слой от асфалтa на новоизградените улици. „ Пътните платна са с ширина от 8 метра, като са проектирани с нужните радиуси за безпроблемно завиване на тежкотоварни камиони, тротоари и велоалея “, изясни Танев. От думите му стана ясно, че е подготвен и паркингът, който ще бъде употребен като буферен от компаниите, които ще изберат Индустриална зона „ Загоре “ за своята инвестиция. Положено е 16-метрово мостово оборудване за разширение на достъпа и създаване на пешеходна зона и велоалея. Изцяло е инсталирано и уличното осветяване. “Очаква се доникъде на месец юли напълно да бъде приключена инфраструктурата на Индустриална зона „ Загоре “, което значи, че ще бъде подготвена с месец по-рано от заложеното време “, уверен е изпълнителният шеф.

Танев е безапелационен, че вложителите ще бъдат оптимално улеснени при започване на своята активност, посредством към този момент построена инфраструктура и връзки, както и посредством указване на цялостно подпомагане от екипа на Зоната. „ Голяма част от вложителите желаят да видят готовия тип на терените. Поради това със довеждане докрай на строителството и диалозите с евентуални купувачи ще станат доста по-интензивни “.Зоната към този момент е била показана пред представители на Търговската камера на Швеция, следва показване и пред други. Към сегашния миг има интерес към имоти на Зоната, както и начални договаряния за някои от тях. В този подтекст се работи и по присъединение на плануваните, за уголемение на индустриалната зона, имоти.

Първата копка на Индустриална зона „ Загоре ” бе направена в края на предходната година. Тя се построява посредством колаборация сред Община Стара Загора и страната. Реализирането на Индустриалната зона ще има основна роля за устойчивото развиване на целия район.

Повече информация и вести за развиването на „ Индустриална зона Загоре “ АД може да бъде открита на уеб страницата на Зоната https://www.zonazagore.com/

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР