90% от новините за Тръмп през 2017 г. са били

...
90% от новините за Тръмп през 2017 г. са били
Коментари Харесай

Тръмп: 90% от новините за мен през 2017 г. са били негативни

90% от новините за Тръмп през 2017 година са били отрицателни. Това написа в " Туитър " самият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който в серия от известия в обществената мрежа разяснява разнообразни тематики.

Според него доста и от новините са скалъпени.

Американският водач изрази недоволството си от " подправените новинарски медии " и повтори, че следствието за възможна съветска интервенция на американските избори през 2016 година и допустимо съдействие с предизборния щаб на Тръмп са " небивалица ".

Забелязвате ли, че подправените медии в никакъв случай не им харесва да отразяват икономическите достижения, а по-скоро приказват за нещо отрицателно или нещо, което може да бъде превърнато в отрицателно. Свършено е с измислицата за съдействие с Русия, изключение са демократите. Обществото към този момент разбра, написа той в " Туитър ".

Държавният глава на Съединени американски щати употребява обществената медия да подчертае, че безработицата измежду афроамериканците е достигнала най-ниското си равнище, до момента в който процентът на чернокожите американци с позитивна настройка към Тръмп се е удвоил.

Доналд Тръмп още веднъж акцентира значимостта да има сигурна граница с Мексико и предприемане на имиграционна промяна, която включва анулация на лотарията и замяната й с имиграционна система, основана на заслуги. /news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР