90 на сто от строителните дейности в Индустриална зона (ИЗ)

...
90 на сто от строителните дейности в Индустриална зона (ИЗ)
Коментари Харесай

Строителството на Индустриална зона Загоре е на финала

90 на 100 от строителните действия в Индустриална зона (ИЗ) " Загоре " са приключени. Изцяло е построена подземната инфраструктура - положени са информационните връзки за ток, вода и газ. Това заяви изпълнителният шеф на зоната Радослав Танев.
Вече е положен и първият слой от асфалтa на новоизградените улици. " Пътните платна са с ширина от 8 метра, като са проектирани с нужните радиуси за безпроблемно завиване на тежкотоварни камиони, тротоари и велоалея ", изясни Танев.
От думите му стана ясно, че е подготвен и паркингът, който ще бъде употребен като буферен от компаниите, които ще изберат Институт по зоология " Загоре " за своята инвестиция. Положено е и 16-метрово мостово оборудване за да се разшири достъпът и за създаване на пешеходна зона и велоалея. Изцяло е инсталирано и уличното осветяване. “Очаква се доникъде на месец юли изцяло да бъде приключена инфраструктурата на зоната " Загоре ", което значи, че ще бъде подготвена с месец по-рано от заложеното време ", уверен е изпълнителният шеф. 
Танев е безапелационен, че вложителите ще бъдат оптимално улеснени при започване на активността си посредством към този момент построена инфраструктура и връзки и цялостното подпомагане, което ще им оказва екипът на зоната. 
" Голяма част от вложителите желаят да видят готовия тип на терените. Поради това със довеждане докрай на строителството и диалозите с евентуални купувачи ще станат доста по-интензивни ". Зоната към този момент е представяна пред представители на Търговската камара на Швеция, следва показване и пред други. Към момента има интерес към имоти на Институт по зоология " Загоре " и начални договаряния за някои от тях. В този подтекст се работи и по присъединение на плануваните за уголемение на индустриалната зона имоти. 
Първата копка на Индустриална зона " Загоре " беше направена в края на предходната година и се построява посредством колаборация сред Община Стара Загора и страната. Реализирането на индустриалната зона ще има основна роля за устойчивото развиване на целия район. 
Повече информация и вести за развиването на " Индустриална зона Загоре “ АД може да се откри на уеб страницата й. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР