9 юли ще се запомни с многочислените и спонтанни протести.

...
9 юли ще се запомни с многочислените и спонтанни протести.
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 9 юли

9 юли ще се запомни с многочислените и спонтанни митинги. Вижте какво се случи денем.
Хиляди протестиращи блокираха центъра на София (СНИМКИ)
Протестът стартира пред президентството със викания в поддръжка на президента, по-късно протестиращите отидоха до постройката на Министерския съвет.
„ Правосъдие за всеки “ желае оставките на Борисов и Гешев (ВИДЕО)
Днес България е на ръба на конституционната рецесия, съобщи във включване онлайн от митинга съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. " Тук сме, с цел да желаяме отговорност от българските управляващи, за това че толерират срастването на Пеевски и Доган с българската страна. Искаме оставката на Бойко Борисов, който би трябвало да поеме политическата отговорност за това.
Радев: Да изхвърлим мафията от изпълнителната власт и прокуратурата (ВИДЕО)
" Ще си върнем България - мутри вън ", съобщи президентът, след което протестиращите започнаха да скандират " Мутри вън ", както и " Гешев е срам ".
Прокуратурата сезира министерства и ДНСК да ревизират градежите в парк " Росенец "
В хода на инспекцията би трябвало да се откри дали е позволено накърняване на правото на изключителна държавна благосъстоятелност върху морски плаж.
Ще има спор в Екологичен потенциал за рецесията на правовата страна в България
Антикорупционната група в Екологичен потенциал поддържа писмото на българския евродепутат Радан Кънев (ЕНП/ДБ) и настояването му за внасяне на вербален въпрос до Европейската комисия(ЕК) и спор в пленарна зала за следствие на рецесията на правовата страна в България.
Гешев нападна президента, Христо Иванов и " анархо-либералите "
Прокуратурата няма планове да бъде въвличана в дребни политически игрички. Наближава година на избори. Явно влязохме в предизборна обстановка много по-рано. Това съобщи пред публицисти основният прокурор Иван Гешев в Габрово по отношение на морския десант на Христо Иванов до брега на парк " Росенец " и последвалата реакция от страна на президента.
Прескочихме със засилка границата от 200 случая на COVID-19 за ден, в Съединени американски щати има съвсем 62 000 за ден
Броят на доказаните случаи на ковид в България отново удари дневен връх, освен това с доста. Според данните от единния информативен портал, за вчерашния ден са открити 240 случая – с 52 случая повече на дневна база. Направени са обаче и повече PCR проби – 4286, т.е. 819 теста повече на дневна база.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР