9 тийнейджъри бягат от центъра за задържане на непълнолетни в Пенсилвания след бунт, казва полицията

...
Девет тийнейджъри са избягали от център за задържане на непълнолетни
Коментари Харесай

Девет тийнейджъри са избягали от център за задържане на непълнолетни в Пенсилвания след бунт в заведението в неделя вечерта, според полицията.

Щатските и местните правоприлагащи органи реагираха на Abraxas Academy в Моргантаун и поеха „връщане на контрола върху центъра за задържане на непълнолетни“, се казва в изявление на полицейското управление на град Карнарвон.

Множество правоприлагащи агенции издирват избягалите нарушители и са установили периметър около съоръжението, според Дейвид Беом, говорител на щатската полиция на Пенсилвания в Рединг.

Полицията посъветва всеки, който срещне някой от избягалите нарушители, да се обади незабавно на 911. Тийнейджърите може да носят сиви или бели ризи, се казва в изявлението на полицията в Карнарвън. Beohm отбеляза, че тийнейджърите може да носят сиви панталони или шорти.

Щатската полиция работи с властите в Кернарвон „за разрешаване на въпроса“, се казва в изявлението.

Съоръжението е на около 15 мили западно от град Южен Ковънтри, където избягалият осъден за убийство Данило Кавалканте беше заловен в сряда след почти две седмици бягство.

Служители на правоприлагащите органи ескортират Данило Кавалканте от казарма на щатската полиция на Пенсилвания в Ейвъндейл, Пенсилвания, в сряда, 13 септември 2023 г. Кавалканте беше заловен в сряда, след като две седмици се изплъзваше от стотици търсачи. (AP Photo/Matt Rourke) Служители на реда ескортират Данило Кавалканте от казарма на щатската полиция на Пенсилвания в Ейвъндейл, Пенсилвания, в сряда, 13 септември 2023 г. Кавалканте беше заловен в сряда, след като се изплъзваше от стотици търсачи в продължение на две седмици. (AP Photo/Мат Рурк) Мат Рурк/AP

Академията Abraxas е „сигурна програма за домашно лечение“, която предоставя „специализирани грижи за престъпници от мъжки пол на възраст между 14 и 18 години в 9-ти клас или повече“, според уебсайта на заведението.

„Лечението в Академията е за младежи, които демонстрират постоянна проява на делинквентни модели чрез множество настанявания, сериозни обвинения и проблемно поведение. Младежите се приемат в Академията или за обичайно обидно поведение, или за история на сексуално обидно поведение“, се казва в уебсайта.

CNN се свърза с Abraxas Academy и окръжната прокуратура на окръг Бъркс за коментар.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР