9 от 12-е клуба, които участват в елитната група на

...
9 от 12-е клуба, които участват в елитната група на
Коментари Харесай

Волейболните клубове искат промяна в ръководството на федерацията

9 от 12-е клуба, които вземат участие в елитната група на шампионата, се сплотиха към желанието за привикване на изключително Общо заседание и съществени промени в управлението на родната федерация.

В момента президент на централата е инж. Данчо Лазаров, който заема поста от 2001 година насам.
Инж. Данчо Лазаров: Не е покруса, в случай че не се класираме за олимпийските игри Ще беседваме с Пранди за подготовката на тима, съобщи президентът на родната федерация
" Поканихме ви тук, с цел да обявим основаването на предприемчив комитет, целящ да провокира изключително Общо заседание в българския волейбол и задачата му е да се избере нов ръководител на Управителния съвет и нови членове в него. Смятаме, че е извънредно време да имаме една работеща федерация, която да спре втурване по нанадолнището безотговорно на българския волейбол. Вярваме, че имаме потребност от една федерация, която се грижи за клубовете, подкрепя действително и съответно всички работещи клубове. Една федерация, която да насочи напъните си към детско-юношеския спорт, към подрастващите. Всички вие виждате резултатите на представителните тимове. Тези резултати бяха заложени в предишното. Вярваме, че имаме потребност от една федерация, която да бъде правилен сътрудник към всички, с които е ангажирана - клубове, национални тимове, спонсори и почитатели ", съобщи президентът на " Левски " и някогашен капитан на националния тим - Владимир Николов.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР