9 ноември, 6:47 ч. местно време. В този момент, пилотът

...
9 ноември, 6:47 ч. местно време. В този момент, пилотът
Коментари Харесай

Пилоти видели НЛО край Ирландия

9 ноември, 6:47 ч. локално време. В този миг, водачът на полета на „ Бритиш Еъруейс” от канадския град Монреал до летище Хийтроу в Лондон се свързва с контрола на въздушния трафик в региона на Ирландия с необикновен въпрос съм диспечерите: „ Военните вършат ли учения тук горе сега?”.

Следва конкретизиране, че водачът на полета е забелязал необикновени неща във въздуха, водещи към мисълта за НЛО.

Това удостоверяват и другите водачи от екипажа: „ Движеше се толкоз бързо. Много ярка светлина се появи от лявата страна на самолета преди внезапно да завие в посока север. Ярка светлина с доста висока скорост. Не мисля, че е светлинно замърсяване, и просто се чудя какво може да бъде... НЛО или голям брой от други обекти, последващи една и съща траектория, доста ярки”.

Подобни свидетелства идват и от най-малко още два самолета, оповестява Би Би Си, цитира БТВ.

Британската социална телевизия цитира астроном, съгласно който евентуално летците са видели влизането в атмосферата на дребни части прахуляк, които се движат с огромна скорост и безусловно светят поради триенето.

Междувременно, интернационалната организация за авиационни събития издаде отчет по случая, а Ирландския авиационен орган, удостовери необикновената въздушна активност, като посочи, че преглежда случая като конфиденциален.

Говорител на въздушния надзор в Шанън съобщи, че няма да е подходящо те да разясняват видяното от водача, до момента в който следствието на Ирландския авиационен орган продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР