9 месеца условно е присъдата за пловдивчанката Силвия Енева, която

...
9 месеца условно е присъдата за пловдивчанката Силвия Енева, която
Коментари Харесай

Пловдивчанка, влязла в насрещното след запой, получи присъда

9 месеца условно е присъдата за пловдивчанката Силвия Енева, която предходната година шофирайки пияна по Околовръстното, предизвикала верижна злополука.

На 11 февруари 2021 подсъдимата се е прибирала от празненство, на което е изпила солидно количество спиртни питиета. През нощта в полицията е получен сигнал за верижна злополука край Пловдив.

Патрулът открил, че Силвия Енева е лидерът, предизвикал ПТП-то с материални вреди. Тя се движила в лентата за насрещно придвижване, като блъснала движещият се напряко по нея тежкотоварен автомобил и в резултат на удара управляваният от нея лек автомобил се завъртял и блъснал движещата се директно зад ТИР –а кола.

След злополуката дамата признала на другите участници, че била на рожден ден, където е използвала много огромно количество алкохол и помолила те да не викат полиция.

Днес Силвия Енева се изправи пред съда, като се призна за отговорна и подписа съглашение с Районната прокуратура. Наложеното наказване е 9 месеца условна присъда с 3 години изпитателен период, като книжката на дамата ще бъде отнета за период от 2 години.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР