9-месечният питбул Зюс спаси две деца от отровна змия и

...
9-месечният питбул Зюс спаси две деца от отровна змия и
Коментари Харесай

Питбул спаси две деца от отровна змия и загина

9-месечният питбул Зюс избави две деца от отровна змия и умря в американския щад Флорида, оповестява Българска телеграфна агенция.
Стопанката му Джина Ричардсън описа, че кучето ѝ внезапно нападнало нещо в двора, до момента в който 10-годишният ѝ наследник Орайли играел наоколо.
Детето си помислил, че е някакво въженце, само че кучето не го допускало до него. След това братчето, 11-годишният Орайън, пристигнал в задния двор, с цел да налее вода на кучето. Но Зюс се строполил на земята и отказал да стане. Когато го преобърнали встрани, под него лежала коралова змия, която го била ухапала 4 пъти. Питбулът съумял да отхапе главата ѝ, откакто бил нахапан, спасявайки децата.
Джина Ричардсън незабавно закарала Зюс на ветеринар, където му били противоотрова, само че лекарството не могло да подейства и питбулът се споминал след едно денонощие.
Семейство Ричардсън съобщи, че ще бъде постоянно признателно на своя домакински любим. Ако не е бил той, някое от децата сигурно и щяло да пострада съдбовно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР