9 май е празник, на който всички трябва да си

...
9 май е празник, на който всички трябва да си
Коментари Харесай

Мария Габриел в Стара Загора: Искаме обединена Европа, в която България има своето достойно място

9 май е празник, на който всички би трябвало да си дадем сметка какъв брой значимо е обединяването, тъй като то е в основата на всеки триумф. Единствено дружно можем да преодолеем провокациите. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел в Стара Загора.

В парк „ Артилерийски “ в регионалния център тя се включи във фолклорен флашмоб „ Пулсът на Европа “, проведен от младежката организация на партията в града. На особено разчертан силует, дълъг близо 300 метра, изобразяващ сърдечен пулс, се изви за втора поредна година българско хоро във връзка Деня на Европа.

„ Стара Загора може да се гордее със своя претендент за евродепутат Николай Диков, а градът има в действителност особено място в Европа “, показа Мария Габриел. По думите й през днешния ден живеем във времена на провокации и всеки един жител може да има принос в оправянето с тях.

„ За задачата са нужни разговор, единение и религия. С днешното 300-метрово хора ние изпращаме мощно обръщение към Европа – че сме дружно и че желаеме да живеем в Европа, която съхранява българските обичаи “, уточни лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за евроизборите и добави, че всички претенденти на ГЕРБ ще работят за обединена Европа, в която България има своето почтено място.

„ Днес пулсът на Европа бие в български ритми. Европа работи за Стара Загора и с помощта на участието в Съюза градът ни с всеки минал ден става все по-добро място за живеене. Когато сме дружно и хванати за ръце – тъкмо като на българско хоро – можем повече. Така би трябвало да сме и в Европейския съюз “, сподели на собствен ред старозагорският претендент за евродепутат Николай Диков.

На събитието в Стара Загора участва и Йоана Фильова, която също е част от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори на 26 май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР