9 интересни факта за мъжкия оргазъм Дори и да мислим,

...
9 интересни факта за мъжкия оргазъм Дори и да мислим,
Коментари Харесай

По мъжки: 9 неща, които не знаете за края при силния пол

9 забавни обстоятелството за мъжкия оргазъм
Дори и да мислим, че знаем всичко за секса, има неща, които сигурно към момента не са ни ясни. За доста дами мъжкия оргазъм е тематика с доста пропуски.

9 забавни обстоятелството за мъжкия оргазъм:

1. Мъжкият оргазъм може да се управлява тъкмо толкоз, колкото и женският. Тоест, благи дами, в случай че мъжът ви постоянно свършва прекомерно бързо, не се заблуждавайте, че го прави без да желае, просто по този начин е по-лесно.



2. Силният пол може да получава „ лека “ ерекция към 20 пъти на ден. Не се шашкайте девойки, пенисът реагира несъзнателно и се свързва със 

3. След като мъжът „ свърши “ настава интервал на рефракция, който се свързва с липса на сензитивност към каквато и да е еротична стимулация. Ако желаете да го извършите още веднъж, ще би трябвало да изчакате 20-30 минути, в противоположен случай няма никакъв късмет той да усети нещо прелестно от ласките ви.

4. Около 2% от мъжете плачат по време на оргазъм. Това е израз на извънредно наслаждение, сходно на викането при дамите.



5. Съществуват мъже, които  без да еякулират.

6. Около 3% от мъжете в международен мащаб не изпитват никаква приятност при оргазъм. Те го свързват със загуба на сила, цялостна отмалялост и други неприятни физиологични чувства.

7. Необходими са сред 20 и 300 тласъка, с цел да доближи един мъж до оргазъм.



8. Мъжете на възраст към 25 и 29 години могат да доближат до най-вече оргазми за една нощ. Интересно, нали?

9. Единствено психологично болните мъже не могат да доближат до оргазъм. Тоест всички останали  на възприятието. При дамите едвам 25% съумяват да доближат до оргазъм… не е почтено, нали?
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР