9-годишното момченце, което бе прието по спешност в УМБАЛ-Бургас, след

...
9-годишното момченце, което бе прието по спешност в УМБАЛ-Бургас, след
Коментари Харесай

Неврохирург разкри какво е състоянието на детето, премазано от футболна врата

9-годишното момченце, което бе признато по неотложност в УМБАЛ-Бургас, откакто върху главата му падна футболна врата, не е с заплаха за живота.

Това бе жадуваната вест за родителите и треньора му, които в този миг се намират край леглото на малчугана в отделението по Неврохирургия, оповестява "Флагман ".

Извънредно от Бургас! Футболна врата се срути върху главата на дете

За консултация след стремително осъществените проучвания със скенер бе извикан неврохирургът доктор Константин Давчев. Той съобщи, че момченцето е било преведено от Шокова зала в отделението, където ще остане в идващите няколко дни, с цел да е под непрекъснати профилирани грижи.

„ За благополучие не е откриваме травма на мозъка. Състоянието на дребния ни пациент е устойчиво, дотук мога да кажа единствено едно – мощно уплашен е, само че изрично няма никаква заплаха за живота”, сподели докторът.

Край леглото на дребния състезател е и треньорът му, който твърди, че през днешния ден момчето нямало подготовка, само че пристигнало на стадиона, тъй като просто желало да спортува. Затова, евентуално са го пуснали в оградената част на тенис игрището, където за жалост, е бил без наблюдаване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР