9-годишно момченце от 4 месеца е жертва на собствената си

...
9-годишно момченце от 4 месеца е жертва на собствената си
Коментари Харесай

Майка бие и гори с цигари детето си, новият й мъж го...

9-годишно момченце от 4 месеца е жертва на личната си майка. Това оповестиха за " Флагман " хора, близки до фамилията от Стара Загора. Малкият Патрик е бил измъчван от майка си Танка Христова. Детето е било бито, горено с цигари, а приятелят на майка му, който е служител на реда, даже си разрешил да го заплашва с револвер, настояват хора, осведомени със случая.

Сагата продължавал към този момент четвърти месец, а институциите бездействали. След съвсем всяко злочинство дребният Патрик е бил разпитван от органите на реда – полиция, Агенция за протекция на детето и други. Отникъде обаче не се наемат да окажат подпомагане на изпадналия в невъзможност второкласник, тъй като както той самият твърди: „ Никой не желае да ми помогне, тъй като имат вяра на мама!”.
„ Майката е алкохоличка и тормозеше детето още преди връзката си с служителя на реда. Сега обаче очевидно са се намерили сродни души и дружно издевателстват над Патрик”, разкрива част от пъзела Марияна Петкова – дамата, която от месеци се пробва да помогне на детето.

Детето упорства, че не желае повече да живее с майка си, която го бие. Иска за него да се грижи биологичният му татко Христо (на снимката)

„ Не желая повече при мама! Хвана ме за ръцете и стартира да ме стиска. Щеше да ми скъса кожата, едвам съумях да се измъкна”, проплаква 9-годишният Патрик, до момента в който татко му се пробва да го успокои.

Във Facebook даже е основана група в помощ на детето. Хората приканват Патрик да бъде взето от майка си и за него да грижи татко му, каквото е и желанието на малчугана.

Оставяме на читателите сами да преценяват какъв извод да си създадат от красноречивите фрагменти, снимани онлайн от Марияна Петкова, на които се вижда отчаянието на детето.

Призоваваме виновните институции, в лицето на Агенция за протекция на детето, да извършат незабавна инспекция по случая, с цел да се откри както истинността на изказванията, които към този момент са в цялото интернет пространство, по този начин и физичното и психологично положение на дребния Патрик, в случай че въпреки всичко той е бил подлаган на систематичен тормоз.
тагове Патрик Танка Христова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР