9-годишният принц Джордж вече се подготвя за бъдещата си роля

...
9-годишният принц Джордж вече се подготвя за бъдещата си роля
Коментари Харесай

Принц Джордж ще взима уроци как да се държи като крал

9-годишният принц Джордж към този момент се приготвя за бъдещата си роля на крал на Англия и ще взима уроци по вярно държание като монарх, пише New York Post.

Въпреки че царуването на най-големия наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън като монарх на Обединеното кралство е към момента надалеч, формалното му кралско обучение ще стартира скоро.

Правнукът на починалата кралица Елизабет II ще посещава уроци, сходни на тези, посещавани от татко му, принц Уилям, на 40 година, неговия дядо, крал Чарлз III, на 73 година, и неговата прабаба, починалата кралица Елизабет II, с цел да ги приготви за царуване, сподели кралският биограф Робърт Лейси.

Самият принц Уилям имаше специфична връзка с Елизабет II и той научи доста от нея, добавя специалистът.
 Принц Джордж Принц Джордж Снимка: Instagram/kensingtonroyal
Когато принцът на Уелс беше студент в колежа Итън, той се срещна с кралицата на чай в замъка Уиндзор и научи нещо, което не научи в учебно заведение: по какъв начин да бъде крал.

„ Винаги е имало специфична непосредственост сред Уилям и кралицата и тя демонстрираше необикновен интерес към него “, споделя кралският биограф.

" Когато Уилям стана младеж, тя го заведе в замъка Уиндзор, отвори държавни кутии и така нататък Това беше конституционното обучение на Уилям ", добави специалистът.

Очаква се Джордж да бъде осведомен за формалните си кралски отговорности и конституция, както и за значимостта на Британската общественост. Това е огромна отговорност за едно деветгодишно дете и принц Джордж неотдавна научи за това за първи път.
 Кейт Мидълтън и принц Джордж Кейт Мидълтън и принц Джордж Снимка: Getty Images
Известно е също, че принц Уилям и брачната половинка му са споделили на първото си дете, че то е в наследствената линия през 2020 година - към 7-ия му рожден ден.

" Може би някой ден Джордж самичък ще ни опише тази история. Но към лятото на 2020 година, когато момчето навърши седем години, се счита, че родителите му са говорили по-подробно за това какво тъкмо ще включва животът на дребния принц в бъдещата кралска персона „ Служба и дълг “, сподели Лейси.

След гибелта на кралица Елизабет II при започване на септември 2022 година, нейният максимален наследник Чарлз стана новият крал на Англия, който, откакто получи нова „ позиция “, стана прочут като Чарлз III, съгласно дългата традиция на кралските имена. Принц Уилям към този момент е втори по ред за трона, следван от трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Припомняме, че принц Джордж се похвали пред собствен съученик, че баща му някой ден ще стане крал.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР