9-годишната Люси Сивикова от Благоевград ще се снима в Холивуд

...
9-годишната Люси Сивикова от Благоевград ще се снима в Холивуд
Коментари Харесай

9-годишно българче отиде на гости на баба и дядо в Щатите и спечели кастинг за холивудски филми

9-годишната Люси Сивикова от Благоевград ще се снима в Холивуд във филми на „ Уолт Дисни “ и „ Картун нетуърк “. Тя завоюва кастинг за деца в Атланта, на който се яви, до момента в който гостуваше на баба си и дядо си, известните в предишното музиканти Люси и Христо Съботинови, оповестява struma.bg.

 
На прослушването, проведено от организацията „ John Casablancas MTM ”, била майката на надарената благоевградчанка доктор Цветомира Съботинова, която е основен помощник по пиано във Факултета по изкуствата на Югозападния университет.
 
„ Всичко стана доста инцидентно. Записахме се за присъединяване по интернет по гледище на моята майка, която бе схванала за кастинга на Холивуд, който стартира да изнася част от активността си в Атланта. Прослушването беше за деца артисти, артисти, танцьори, модели. Люси изпя песента на Стиви Уондър „ Вяра “, по-късно я накараха да изиграе очерк на стилния подиум. Тя е доста артистична, пее, танцува, рисува и се показа доста решително. На другия ден ни се обадиха по телефона за изявление с мениджъра от центъра „ Джон Казабланка “, който ни сподели, че от 30 участници са се спрели на Люси, която ги впечатлила с излъчването си и с европейския си британски. В интерес на истината, тя приказва съвършено британски, който учи от youtube, без да върви на уроци. Останахме сюрпризирани, когато ни предложиха контракт за 3 години, през които Люси ще се снима в продукции на Холивуд – във филми и за реклами. Според клаузите на договора, 80% от приходите ще бъдат за нея и 20% за компанията ”, описа за непредвиденото предложение щастливата майка.
 
Преди това Люси ще би трябвало да премине през 6-месечно образование, което е планувано през зимата. Това значи, че първия период на идната образователна година третокласничката ще изкара в СУИЧЕ „ Климент Охридски “ в Благоевград, а втория период в американско учебно заведение в Атланта, щата Джорджия.
 
Договорът планува фотосите да се вършат и в европейски компании, тъй че надарената благоевградчанка ще бъде по-близо до родителите си и братчето Митко, който свири на барабани.
 
В момента Люси се готви интензивно за концерта с Биг бенда на Благоевград по случай Деня на музиката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР