9 човека са убити и 17 са ранени при артилерийски

...
9 човека са убити и 17 са ранени при артилерийски
Коментари Харесай

Артилерийски обстрел погуби 9 човека и рани 17 край Запорижие

9 индивида са убити и 17 са ранени при артилерийски обстрел през днешния ден против предградие на южния украински град Запорижие, заяви онлайн заместник-кметът Анатолий Куртиев.
По думите му по-късно в региона е било оповестено 38-часово помирение. Запорижие е нападнат от съветските сили с миномети, танкове, хеликоптери и ракетни системи, добави той.
Кметът на столицата Киев Виталий Кличко прикани Западът да достави оръжия на Украйна за войната ѝ против Русия. "Моля, помогнете ни ", споделя някогашния професионален боксьор в изказване за италианския "Кориере каузи сера ", оповестено през днешния ден и представено от ДПА.
Той споделя, че Украйна е в положение сама да затвори въздушното си пространство, само че за това се нуждае от "съответните оръжия ". Кличко показва, че до момента в Киев са убити повече от 200 цивилни и че в града към момента обитават към два милиона от жителите му. Кметът приканва Запада да спре икономическите си връзки с Русия, тъй като "Путин употребява всяко евро, с цел да укрепи армията си ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР