9 750 000 лв. отиват при органите на МВР като

...
9 750 000 лв. отиват при органите на МВР като
Коментари Харесай

15 хил. полицаи с награди от по 650 лв. за стоене на КПП-тата

9 750 000 лева отиват при органите на Министерство на вътрешните работи като самостоятелни награди. Ето какво се споделя в публично известие на вътрешното ведомство:
„ Днес по сметките на над 15 000 чиновници на Министерство на вътрешните работи са преведени самостоятелните награди в размер на 650 лв., които държавното управление обезпечи за работещите на първа линия в изискванията на изключително състояние.
Списъците на чиновниците са направени и препоръчани от ръководителите на съответните структури в Министерство на вътрешните работи въз основата на три критерия, одобрени от министъра на вътрешните работи:
- надзор и инспекция на преминаващите лица и предоставените от тях удостоверителни документи на построените контролно-пропусквателен пункт на входно-изходните пътища на регионалните градове, обитаемоте места под карантина, избрани региони и ГКПП;
- физически надзор на лица, сложени под карантина;
- патрулно-постова активност, директно обвързвана с осъществяване на задания по използване на издадените от министъра на опазването на здравето заповеди за ограничение разпространяването на COVID-19. "
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 28 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР