89-годишна жена почина снощи в реанимацията на МБАЛ-Благоевград след като

...
89-годишна жена почина снощи в реанимацията на МБАЛ-Благоевград след като
Коментари Харесай

Пиян шофьор уби старица

89-годишна жена умря нощес в реанимацията на МБАЛ-Благоевград откакто бе блъсната от автомобил, чийто лидер се оказа, че е използвал алкохол.
Сигнал за паднал на пътното платно човек, е подаден в 19.40 ч. нощес от ул. “14-ти полк “, дамата била в линията шубраци, разделящи двете пътни платна. Регистрационният номер на лекия автомобил бил паднал на земята.
При идването на колата за спешна помощ, старата жена споделила, че е добре, не желае да постъпи в болница, а да я оставят на място, тъй като мела пред дома си, който е отключен.
Закарана е в Спешно-приемно поделение на МБАЛ, била контактна. Поради утежняване на виталните индикатори към 20.40 ч. е приведена в отделението по реанимация с контузия на гръбнака. Към 22 часа е умряла.
Водачът на автомобила, движещ се от жк. Еленово към центъра на града, споделил, че не е карал бързо, опитал да избегне дамата, пресичащата към разделящата двете платна линия с шубраци, само че тя паднала сама на земята. При опита да я избегне, автомобила се блъснал в бордюра сред двете платна и предния регистрационен номер паднал.
Пробата с полевия тест на лидера обаче е отчел наличие на алкохол от 1.6 промила.
Предстои аутопсия на умрялата стара жена, която ще откри повода за гибелта ѝ. На местопроизшествието няма кръв, допустимо е тя да е получила инсулт по време пресичането на улицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР