88-годишен дядо ветеран надви банда от петима бандити с ножове

...
88-годишен дядо ветеран надви банда от петима бандити с ножове
Коментари Харесай

88-годишен дядо ветеран надви бандити с ножове

88-годишен дядо деец надделя тайфа от петима бандити с ножове и избави млада жена в Лондон, написа в. „ Дейли Мейл”.

Ветеран от Втората международна война получи любовно писмо 72 години по-късно

Ветеран от войната стана жена на 90 година, стартира нов живот

Джон Никсън се намесва, когато вижда по какъв начин бандитите атакуват дамата. Бившият деец от SAS („ Специална въздушна служба”) сподели, че тогава „ инстинктите и обучението” му се „ задействали”.

Бойният дядо присъединил уменията си по карате, ритайки един от нарушителите във врата, преди другите да избягат. Възрастният мъж получава рани от нож в главата и по ръцете.

След случая Никсън е откаран в болничното заведение. За „ Лондон Ивнинг Стандърт” той споделя следното:

„ Първоначалната ми концепция беше да отвлека вниманието им от момичето, което пищеше. Изкрещях им да я оставят, само че те се обърнаха към мен, казвайки, че ще вземат парите ми, на което аз отвърнах, че това няма да се случи. Децата на тази възраст се пръскат от горделивост и се надуват доста, заради което не чакаха изненадата”, споделя Никсън в болничното заведение

88-годишният е взел участие в разследващи задачи в страни като Египет, Корея и Германия. По време на Корейската война се бори в елитна част като командос.

„ Стрелян съм в крайници и даже съм ухапван от змия, като отровата й беше в коляното ми в продължение на години. Бил съм покрай гибелта толкоз доста пъти, че сходна обстановка изобщо не ме притеснява”, споделя дядото-ветеран

За любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР