87 са заразените с коронавирус играчи от клубовете в Континенталната

...
87 са заразените с коронавирус играчи от клубовете в Континенталната
Коментари Харесай

87 заразени с коронавирус в руската хокейна лига

87 са инфектираните с ковид играчи от клубовете в Континенталната хокейна лига, съобщи президентът на организацията Алексей Морозов. На 17 септември той заяви за 43 случая, а още 50 хокеисти бяха с позитивни проби през август.

"Към днешна дата 87 души са дали позитивни проби, а 132 са се възстановили ", сподели Морозов, запитан за броя на публично доказаните позитивни проби за ковид.

Президентът на КХЛ също означи, че към момента не вижда причина да приключи шампионата. "В момента не обмисляме подобен вид. Разбира се, обстановката с пандемията е сложна и е невероятно да се планува нейното развиване, само че през днешния ден не е належащо прекъсването на шампионата. Ще действаме съгласно обстановката ", добави президентът на КХЛ.

Интересното е, че тези терзания идват на фона на регистрирането на ваксина против COVID-19 в Русия, която бе шумно оповестена от Владимир Путин, въпреки учените на запад да имат подозрения в нейната успеваемост заради неналичието на задоволително клинични проби от трета фаза, които са извънредно значими, с цел да се потвърди както успеваемостта, по този начин и сигурността на имунизацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР