87-годишната Гергина Дешева от Първомайци пожела с песен успех на

...
87-годишната Гергина Дешева от Първомайци пожела с песен успех на
Коментари Харесай

В Първомайци пожелаха успех на изборите на кандидатите на ГЕРБ

87-годишната Гергина Дешева от Първомайци пожела с ария триумф на локалните изборите на претендентите на Политическа партия ГЕРБ – Горна Оряховица. Все по този начин дейна и усмихната да те виждам, обърна се с признателност към старата жена инж. Добромир Добрев. Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица гостува в Клуба на пенсионера в Първомайци, дружно с претендента за кмет на селото Ясен Янков и претендентите за общински съветници от ГЕРБ Николинка Костова, Милчо Милев и Полина Сидерова.

Преди 4 години дружно с Ясен Янков поехме пред вас ангажимент за нов клуб и ето в този момент вие ни посрещате в него. Предстои да довършим дружно и обзавеждането, с цел да ви е по-приятно и уютно, когато организирате вашите срещи и празници, обърна се към членовете на КП „ Дълголетие “ инж. Добромир Добрев. В Първомайци са направени доста вложения и през двата минали мандата. Имате един от най-дейните кметове в лицето на Ясен Янков и аз се надявам, че на 27 октомври той още веднъж ще получи поддръжката ви. Наша идея през идващия мандат ще е да намерим средства за модернизиране на детската градина в селото и за това ще работим дружно с господин Янков. Първомайци може, развива се и ще продължи да се развива, а ние знаем какво, по кое време и по какъв начин да създадем, показа с присъстващите инж. Добрев.

За това, че Първомайци се развива, може да се съди и по търсенето на парцели в селото и то най-вече от младежи. Увеличават се и децата в детската градина и в учебното заведение, увери и Ясен Янков. Асфалтирахме 4 улици и трима от моите съперници живеят на новоасфалтирани улици. Финализира се към този момент и реконструкцията на път ІІ-53, който минава през селото, за който още веднъж съперниците ни твърдяха, че ще има единствено кръпки. През миналия мандат Общината извърши на 90 % поръчката ни за закупуване на техника за хигиенизиране и озеленяване на селото. Помещенията на този освежен клуб могат да се употребяват от всички поданици на Първомайци по разнообразни мотиви. В Първомайци има най-вече празници, свързани с възобновяване на българските обичаи. За всичко това благодарим за помощта и поддръжката на Община Горна Оряховица и на инж. Добромир Добрев. Мисля, че и през двата мандата доказахме, че сме добър екип, по тази причина ще разчитаме още веднъж на вашата поддръжка и в деня на изборите да гласувате с номер 43 в бюлетината за претендентите на Политическа партия ГЕРБ, прикани претендентът за кмет на Първомайци Ясен Янков.

С чиста съвест ще гласуваме за претендентите на ГЕРБ. Ние постоянно имаме вашата поддръжка във всеки един аспект. Убедени сме, че и през идващия мандат ще работим още веднъж дружно и още веднъж ще разчитаме на вас, споделиха членовете на пенсионерския клуб.

Ние от ГЕРБ сме работещ екип и сме го потвърдили. Надяваме се, че на 27 октомври, когато е рождения ми ден и навършвам 43 години и вие ще изберете №43 в бюлетината за печелившия тим на Политическа партия ГЕРБ, прикани претендентът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР