87 000 души, призовани от запаса, са изпратени в зоната

...
87 000 души, призовани от запаса, са изпратени в зоната
Коментари Харесай

Шойгу съобщи, че 87 хиляди мобилизирани са изпратени в зоната на бойни действия

87 000 души, призовани от запаса, са изпратени в зоната за специфичната интервенция, заяви съветският министър на защитата Сергей Шойгу.

„ След спомагателна подготовка и бойна съгласуваност в регионите на бойните дейности бяха изпратени 87 000 души “, сподели на конферентна връзка ръководителят на военното ведомство.

В същото време в образованието на мобилизираните са били привлечени към три хиляди инструктори, които по време на спецоперацията са натрупали военен опит.

" На полигоните приключва бойното доближаване на образуваните подразделения. Основните старания са ориентирани към полевата подготовка, уменията за потребление на средствата за връзка, навигация и разузнаване ", означи министърът.

По думите му в образователните центрове се образоват екипажи на бойни машини и танкове, артилеристи, снайперисти, експерти по безпилотни летателни апарати, радиоелектронна битка и други

В същото време Шойгу още веднъж обърна внимание на командирите на военните окръзи и Северния флот за нуждата от потребление на образуваните подразделения взаимно с частите, които към този момент вземат участие в специфичната интервенция.

Ръководителят на Министерството на защитата също по този начин напомни, че на 1 ноември в Русия стартира есенната наборна работа. Той акцентира, че наборници няма да бъдат изпращани в зоната на бойните дейности.

На 28 октомври министърът осведоми съветския президент Владимир Путин за приключването на набора в границите на частичната готовност. Шойгу уточни още, че военното ведомство е решило всички проблеми, които са съществували на началния стадий. Всички мобилизирани " са обезпечени с нужните типове прехрана, униформа, екипировка, храна по нормативите за военнослужещи по контракт ", акцентира той.

След есенния набор военните комисии ще продължат набора на войски, като одобряват доброволци и претенденти за договорна работа.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР