86,6% от руснаците допускат и подкрепят потенциална атака на територията

...
86,6% от руснаците допускат и подкрепят потенциална атака на територията
Коментари Харесай

86,6% от руснаците подкрепят атака срещу още европейски страни

86,6% от руснаците позволяват и поддържат евентуална офанзива на територията на страни от Европейския съюз, в това число Полша, Естония, Латвия, Литва, България, Чехия, Словакия и други Това са резултатите от, извършено от Украинската социологическа организация " Актив груп ".

75,5% от руснаците утвърждават концепцията за въоръжена инвазия в последваща страна и считат, че това би трябвало да бъде Полша. Това е разумно продължение на " военната специфична интервенция на Руската федерация ", съгласно респондентите.

Освен това, съгласно изследването, 75% от интервюираните до известна степен разрешават потреблението на нуклеарни оръжия от държавното управление на тяхната страна.

За отбелязване е, че 13,4% от съветските поданици имат отрицателно отношение към въоръжено навлизане в други страни. 46% от интервюираните са безусловно сигурни, че съветското държавно управление би трябвало да нападна Европейски Съюз, а 40,6% считат за възможно разширение на военните дейности.

Трите страни, които съгласно социологическото изследване ще станат идващите жертви на съветската офанзива, са: Полша (75,5% от анкетираните), балтийските страни, в това число Естония, Литва, Латвия (41%), както и България, Чехия, Словакия и Унгария (39,6%). По време на анкетата респондентите са имали опция да изберат няколко страни.

Само 25,5% от руснаците имат изрично отрицателно отношение към потреблението на нуклеарно оръжие. Сред интервюираните 40,3% считат нуклеарната офанзива за безусловно допустима, а 34,3% поддържат в една или друга степен сходно решение на съветските управляващи.

Руското публично мнение може да бъде избран маркер за евентуалните дейности на Кремъл за международната общественост.

" Общото усещане на чиновниците от анкетата е, че руснаците, които се съгласиха да поддържат връзка с интервюиращите, са нападателни освен към Украйна, само че и към Европейския съюз. Респондентите или отхвърлят да поддържат връзка, откакто научат тематиката на изявлението, или заявяват подготвеност да поддържат и утвърждават по-нататъшни съветски нападения в други страни ", разяснява Андрей Еременко, създател на изследователската компания Active Group.

Социолозите от украинската компания " Актив Груп " са си сложили за задача да проучат какъв брой нападателно е съветското общество. За задачата е извършено телефонно изследване (с помощта на месинджъра Viber) по формализирана методика (представителна извадка съгласно субекта на федерацията, пола и възрастта на респондента). При съставянето на въпросите са употребявани наложителните за съветската среда формулировки. Вместо " настъпление " и " война " анкетата употребява думата " специфична интервенция ", украинските сили за сигурност са наречени " нацисти " и т.н.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР