8500 таблетки лекарствени продукти за отслабване откриха митнически и гранични

...
8500 таблетки лекарствени продукти за отслабване откриха митнически и гранични
Коментари Харесай

8500 таблетки лекарствени продукти за отслабване задържаха митничари

8500 таблетки лекарствени артикули за намаляване откриха митнически и гранични чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт „Капитан Андреево“. Това оповестиха от Агенция „Митници“.

На 9.01.2018 година,  след среднощ, на входящо трасе на  Министерство на правосъдието „ Капитан Андреево“, идва лек автомобил с българска регистрация. Шофьорът на автомобила и неговият сателит декларирали пред митническите чиновници, че не внасят нищо за обявление. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, при която в кутия за обувки и измежду други персонални движимости, в багажа на лидера на автомобила, са открити 85 опаковки по 100 таблетки лекарствен артикул „ Tiromel“.

 1515573940

Лекарственият препарат, с пазарна стойност към 5000 лв., съдържа хормона, който контролира естествения напредък и развиване на организма, въздейства за регулацията на обмяна на веществата и активността на нервната ситема. Според експерти постоянно този хормон се използва за намаляване, тъй като забързва метаболизма.

Контрабандно пренасяните таблетки са конфискувани. Съставен е акт за нарушаване на Закона за митниците против български жител, 26-годишен с инициали  С.А. и му е конфискувана сумата от 1000 евро за поръчителство на възможни вземания по формирания акт. По случая ще бъде формирано административнонаказателно произвеждане.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР