850 хил.евро! Толкова ще ви струва, за да се сдобиете

...
850 хил.евро! Толкова ще ви струва, за да се сдобиете
Коментари Харесай

Искате ли да станете съсед на Митьо Очите? Пригответе 850 хил.евро за най-скъпата къща в Бургаска област

850 хил.евро! Толкова ще ви коства, с цел да се сдобиете с най-скъпата къща в Бургаска област, която сега се продава на свободния пазар.

Имението се намира в несебърското село Кошарица. На повърхност от 765 кв.м. има 4 спални, огромна всекидневна, кухня, затрупан басейн, сауна, големи тераси, два гаража и няколко помощни пространства. Дворът е 4 дка, изцяло независим, разполага със личен басейн и аспект към морето, написа Флагман.бг.

Прелюбопитна детайлност е, че наоколо се намира друго първокласно имение – на несебърския необут Митьо Очите. В този регион общо взето няма инцидентни хора, огромна част от тях са от бизнес елита на България.

Дали си заслужава 850-те хил.евро преценете по фотосите, само че офертата несъмнено впечатлява:



През последните месеци на пазара са излезли и няколко скъпи парцела за по 500 хил.евро в Созопол – на метри от плажа „ Каваците ”, само че те бледнеят пред това имение.

В Бургас продължава продължава да се предлага 150 кв.м. апартамент в първокласната постройка Морска вълна, който до неотдавна се продаваше против 450 хил.евро, само че откакто две години не се откри покупател цената му е понижена – 380 хил.евро.

От скоро върхът държи 320 кв.метра суперлукс в самия център на Бургас. Апартамент на последния етаж, шикозно обзаведен, се продава за 450 хил.евро. Става въпрос за мезонет с три тераси, три спални, кухня, столова, дневна, кабинет, помощни пространства, сауна и други.

Вижте по какъв начин наподобява жилището от вътрешната страна:



Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР