85 стръка и над 7 кг листна маса канабис са

...
85 стръка и над 7 кг листна маса канабис са
Коментари Харесай

Спипаха поредната наркооранжерия

85 стръка и над 7 кг листна маса канабис са конфискувани при инспекция в село Дреновец. Това оповестиха от ОДМВР - Видин.

Задържан е 26-годишен от село Дреновец, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. Полицейските дейности са подхванати през вчерашния ден. Разследващи направили претършуване в частен парцел, употребен от 26-годишен в Дреновец. Там разкрили електронна везна и 74 грама нарязана на дребно зелена тревиста маса, реагирала на канабис при полевия наркотест.

Последвало претършуване в необитаема тухлена сграда, отвън регулационните граници на селото. В таванското помещение на постройката, чиновниците на реда разкрили 7.062 кг полусуха зелена листна маса във тип на съцветия, индикирали на канабис при наркотеста.

Западно от постройката, на повърхност от към 25 кв. м униформените се натъкнали на 15 стръка отрязани конопени растения. В непосредственост до мястото, в югоизточна посока била открита друга камара със 70 конопени стръка. Растенията, с дължина от 110 до 160 см, реагирали на канабис.

Намерено било и устройство вид „ мелница “, съдържащо следи от нарязана на ситно зелена листна маса. Мъжът е арестуван за период до 24 часа и наведен в полицейския арест.

Случаят е докладван в прокуратурата. Работата на проверяващите продължава, в районно управление (на МВР) - Белоградчик е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР