84-годишният холивудски режисьор Уди Алън разкри подробности за аферата с

...
84-годишният холивудски режисьор Уди Алън разкри подробности за аферата с
Коментари Харесай

Уди Алън споделя за любовта си към осиновената си дъщеря

84-годишният холивудски режисьор Уди Алън разкри детайлности за аферата с осиновената му щерка Сун-И Привен, която приключи с брак.
Любовната връзка сред Алън и Привен почнала, когато тя била на 22 години. Не я тормозила солидната разлика във възрастта сред нея и избраника й - 35 години. Режисьорът на кино лентата " Светски живот " признава в автобиографията си „ Apropos of Nothing “, че той и Сун-И са били захласнати един от различен, предава БГНЕС.
По това време Уди бил женен за актрисата Миа Фароу, която бързо разкрила изневярата на брачна половинка си. Алън не се оправдавал и признал всичко.
Известно време режисьорът се съмнявал в развиването на връзките с осиновената си щерка. Мислел, че с времето Привен ще срещне по-млад мъж и ще сътвори лично семейство.
Любовта сред Уди и Сун-И обаче приключи с брак, който продължава повече от 20 години. Двойката има две осиновени дъщери.
По-рано другата осиновена щерка на Уди Алън, Дилън Фароу, го упрекна в полов тормоз. Тогава зад него застана точно брачната половинка му, Сун-И, обвинявайики Мия и нейната щерка, че се пробват да извлекат дивиденти от това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР