84-годишната Джуди Денч, продължава въпреки тежкото си дегенеративно очно заболяване.

...
84-годишната Джуди Денч, продължава въпреки тежкото си дегенеративно очно заболяване.
Коментари Харесай

Джуди Денч говори за очното си заболяване

84-годишната Джуди Денч, продължава макар тежкото си дегенеративно очно заболяване. В изявление за списание Radio Times изпълняващата ролята на М в поредицата на Джеймс Бонд, споделя за тази нелечима болест и за опитите си да забави нейния ход.

 © БГНЕС
" Вече не мога да чета вестник, към този момент не мога да вземам решение кръстословици и към този момент не мога да чета книги ", споделя тя.

Решена да не се разочарова, носителката на Оскар, продължава да идва на снимачните площадки.Там, с цел да компенсира зрителното си увреждане, актрисата е съпроводена от помощник, който ѝ чете текстовете.

Въпреки това Джуди Денч изясни, че е трябвало да се изправи пред действителността, когато е била принудена да спре шофирането: „ Преди няколко години стопирах да карам, което беше най-травмиращият миг от живота ми. Беше извънредно. Но аз знам, че мога да убия някого, в случай че в този момент карам кола ".

В останалата част от изявлението звездата призна, че не знае по кое време зрението ще намалее изцяло: “Не можеш нищо да не правиш. Адаптираш се. Така че го подценявам напълно ".

Въпреки мненията на някои хора, които я посъветваха да се пенсионира, Джуди Денч продължава кариерата си с три нови продукции през 2020 г.: Six Minutes To Midnigh, Cats (филмова акомодация на мюзикъла) и интерпретация на " Дисни " на научнофантастичните романи Artemis Fowl.
Джуди Денч: Хората споделят: " Защо не се пенсионирате? " Постоянно тези въпроси. Но ние не одобряваме тази дума в нашето семейство. Хората се пенсионират, с цел да рисуват или да вървят, те вършат това, което са желали да вършат през целия си живот. Правя това, което в действителност съм желала да върша през целия си живот и не желая да спра, благодаря доста.
Актрисата Джуди Денч, която по-рано осъди дейностите на Харви Уайнстийн и Кевин Спейси по обвиняванията в хипотетичен полов тормоз, съобщи през вчерашния ден пред вестник " Гардиън ", че се тревожи, че работата им може да бъде забравена, оповестява " Холивуд Рипортър ".

„ Каква е тази мъка? Ще пренебрегнем ли 10 работа в " Стария Вик " (Лондонският спектакъл, където Спейси беше артистичен директор) и всичко, което Кевин направи? Колко прелестен е във всички тези филми? Няма ли да гледаме повече всички тези филми, които Харви направи? “, възкликва актрисата.

В изявлението си 84-годишната Джуди Денч приказва и за хората, отказващи да гледат Спейси, откакто сцените му във кино лентата на Ридли Скот „ Всички пари на света “ бяха отстранени и презаснети с различен артист. Тя благодари на артиста, че я е подкрепил след гибелта на брачна половинка ѝ Майкъл Уилямс от рак на белите дробове през 2001 година.

Актрисата също признава в изявлението си Уайнстийн за основен фактор в холивудската ѝ кариера. Упадъкът на славата на Уайстийн докара до възхода на придвижването #MeToo.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР