84-годишна японка стана порноактриса и намери щастието. Юко Огасавара е

...
84-годишна японка стана порноактриса и намери щастието. Юко Огасавара е
Коментари Харесай

84-годишна японка стана порноактриса и отново намери щастието в живота СНИМКИ

84-годишна японка стана порноактриса и откри щастието. Юко Огасавара е една от най-възрастните актриси в японската порноиндустрия, написа AERA dot. Тя се снима във филми на студиото Ruby, което работи с артисти над 50-годишна възраст.

По данни на изданието, главната публика на продукцията на компанията са мъже сред 60 и 90-годишна възраст.

Партньорите на Огасавара най-често са по-млади хора.

Възрастната японка, която влиза в света на порното преди три години, отбелязва, че макар преклонната си възраст, е щастлива от новата работа и даже почнала постоянно да прави физически извършения, с цел да се поддържа във форма.



Тя е уверена, че тайната на енергичността й се крие в непрекъснатото другарство и контакти с младежи както на снимачната площадка, по този начин и отвън нея.

Юко Огасавара е родена през 1938 година в фамилията на осигурителен сътрудник и стопанка. Тя приключва учебно заведение, омъжва се и ражда деца.



Мъжът й си отива на 59-годишна възраст.

Убита от тъга, Огасавара няколко месеца не излиза от вкъщи си. С помощта на майка си и сестра си тя взема решение да продължи живота си, да се среща с хора и да пътува. Няколко години след нещастието става притежател на бар, в който работи дълги години.

В света на порното попада след предложение на една от постоянните посетителки в заведението. Първоначално Огасавара отхвърля офертата. Клиентката обаче не се отхвърля, кани я на обяд, само че вместо в ресторант, Юко се озовава на снимачната площадка. А по-късно схваща, че желае да взе участие в плана.



Огасавара твърди, че след кончината на мъжа си и до началото на новата си работа не се е срещала с нито един мъж.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР