84-годишна жена от смолянското село Тикале е в неизвестност вече

...
84-годишна жена от смолянското село Тикале е в неизвестност вече
Коментари Харесай

Жена изчезна безследно в Родопите

84-годишна жена от смолянското село Тикале е в неопределеност към този момент съвсем от две денонощия и макар акциите по издирването ѝ, на този стадий няма и диря от нея.

Информацията за изчезналата стара родопчанка бе доказана и от полицията. " Последно дамата е била видяна във вторник към 18:00 часа в региона на къщата, в която живее и оттогава никой не е виждал. Снощи получихме сигнал от околните и започнахме да я търсим “, разяснява за Дарик кметът на село Тикале Юри Кацаров.

През нощта са проведени екипи от служители на реда, лесничеи, доброволци и следово куче, само че не е открита диря от 84-годишната жена. " Продължаваме с акциите за издирването на дамата, сигналът за изгубването е постъпил нощес малко преди 22:00 часа. Продължаваме да е търсим “, разяснява шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

Според Кацаров, през днешния ден следва и включване на алпинисти в акцията по издирването на Шукрие Пиперкова, като те основно ще търсят в скалиста околност, която е директно в селото и има съществени процепи по тях.

" Жената живее с една от дъщерите си и внучето, здравословни проблеми е нямало. Сутринта се е оплаквала от кръвното и има дребни проблеми със зрението “, разяснява още Юри Кацаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР