83-ти педагог почина, а 8 негови колеги от училището са

...
83-ти педагог почина, а 8 негови колеги от училището са
Коментари Харесай

Петър Велков: 83-ти педагог почина, ние се готвим да ходим на кръчма

83-ти възпитател умря, а 8 негови сътрудници от учебното заведение са в болница. Днес осиротя един клас от ОУ “Чудомир ”- Казанлък. Отиде си тяхната обичана начална учителка Евгения Граматикова. По информация на локалните медии още осем нейни сътрудници от същото учебно заведение се намират в болничното заведение. Това заяви във фейсбук математикът и специалистът по ръководство на рецесии Петър Велков. 

Той сигнализира, че има заболели възпитаници, на които обаче не им се вършат проби. Той е обезпокоен, че има още веднъж повишаване на хората, които се нуждаят от лекуване. 

" От разнообразни кътчета на страна идват информация към мен за забележителен брой паралелки с голям брой, а тук-там ½, та даже и 2/3 отсъстващи деца с грипоподобни признаци, само че без да им се вършат тестове…Последните дни още веднъж месинджърът ми стартира да се цялостни от известия на заболели другари, познати и непознати, търсещи помощ и съдействия за лекувания, тествания и какво да вършат като цяло. А ние, ние се готвим да вървим на кръчма….масово… ", написа още Велков. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР