83 000 фенове на Реал Мадрид, както и отборът скандираха

...
83 000 фенове на Реал Мадрид, както и отборът скандираха
Коментари Харесай

83 000 фенове призоваха CR7: Остани!

83 000 почитатели на Реал Мадрид, както и тимът скандираха името на Кристиано Роналдо и го приканиха да остане на „ Сантиаго Бернабеу “ и през новия сезон. Както е известно, след спечелването на 13-ата Шампионска лига с успеха над Ливърпул с 3:1, португалецът направи многозначително изявление. Той съобщи, че му е било хубаво да е част от клуба, което разбуни духовете.

При всеобщите празненства в испанската столица Мадрид и на стадион „ Бернабеу “, Роналдо държа финален тирада. Когато взе микрофона, петкратният притежател на Шампионската лига бе бурно приветстван, а по-късно пристигнаха виковете „ Кристиано, остани, Кристиано, остани! “.

„ Това е доста значимо за мен. Чувствам се отлично, че усеща вашата пристрастеност. Футболистите и спортно-техническият щаб ме стимулират да бъда всякога по-добър “, сподели Роналдо, който преди този момент сподели петте си пръста на едната ръка, изобразявайки какъв брой пъти е триумфирал в шампионата на богатите.

Междувременно по-рано се появиха клюки, че близки до играча са декларирали, че имат вяра, че той ще продължи в 13-кратният притежател на трофея в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР