83-годишната Елена Ангелова от Първомай, която на 8 септември 2015

...
83-годишната Елена Ангелова от Първомай, която на 8 септември 2015
Коментари Харесай

Ужилена си търси парите за ъглошлайф

83-годишната Елена Ангелова от Първомай, която на 8 септември 2015 година направи всички допустимо да улесни телефонен лъжец да разбие сейфа на внука й и най-после му купи даже ъглошлайф, си търси от него 500 лева Точно толкоз са парите, които старата броила на 38-годишния Албенко Методиев, с цел да купи въпросния металорежещ инструмент.

Жената била зашеметена от телефонно позвъняване, че внукът й е без един крайник след злополука и може да загуби и другия си крак, в случай че не заплати за лекуването му. И когато Албенко се явил в дома й да вземе парите, тя му дала всички налични принадлежности в къщата, с цел да разбие сейфа на въпросния внук. Той имал бизнес и държал в касата над половин милион. В хода на разследването  обяснил, че парите на компанията му са в брой, тъй като не вярвал на банките след банкрута на КТБ.

Касата обаче поддала чак когато била атакувана със закупения от Албенко ъглошлайф и той взел оттова 575 760,70 лева След като Албенко и съучастникът му Борислав Димитров били хванати, възстановили сумата без 55 000 лева Фирмата на внука „ Марица Логистик сървис “ ЕООД внесе цивилен иск Албенко да й върне тези пари, само че арбитър Елена Герцова от Пловдивския областен съд не го почете. Причината е, че при старта на делото в Пръвомай преди 2 години искът не е бил предявен и към този момент няма процесуална опция за това. Искът за 500-те лв. на Елена Ангелова обаче ще се преглежда в границите на наказателното произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР