„Яката дупара на поп сцената е отпрала мощни баджаци и

...
„Яката дупара на поп сцената е отпрала мощни баджаци и
Коментари Харесай

Гери-Никол Наля Задница Като На Камаз

„Яката дупара ” на поп сцената е отпрала мощни баджаци и задна част като на камаз. Варненката към този момент няма нищо общо с нежното 16-годишно момиче от „ Х Фактор ”, където за първи път се появи на дребния екран.

Фенове на Гери пък са потресени от бруталното напълняване, което си проличава от километри. „ На живо Гери-Никол е напряко страшна! Преди няколко вечери бяхме на нейно присъединяване и останахме потресени! На живо се вижда, че няма нищо общо с обработените й фотоси в мрежата, написа „Таблоид“. Два пъти по-дебела е, в сравнение с се прави. Варненката е най-малко 75 кила ”, разясниха фенове на изпълнителката на „ Направо ги умъртвявам ”.

Скандалната мома изобщо не се тормози, че стремително натрупа сланини и продължава да се тъпче с нездравословни храни, да заобикаля спорта и да се носи с несъответствуващи къси поли.

„ На 19 години, висока е едвам 1,55 см и 75 кила! Това не е обикновено, не знам на какво ще наподобява, когато стане на 30 ”, разяснява един от феновете й пред изданието. За секси формите си в обществената мрежа тапишонът от Варна се вталява с фотошоп. „ Не мога да устоя на сладко и тестено, какво да направя, уязвимост ми е ”, коментирала блондито пред другари. Родителите й я успокоявали, че по-голям е гласът, вложените пари и абсурдът.

Всичките й фотоси се „ пипат ”, преди да се пуснат във фейсбук. Това е наложително изискване, което тя слага пред клубовете, където има участия ”, издадоха осведомени.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР