„Вашият остров е под обсада!“ определено е причина за тревога,

...
„Вашият остров е под обсада!“ определено е причина за тревога,
Коментари Харесай

Защитавайте своя остров в стилизираната rogue-игра Bad North

„Вашият остров е под блокада!“ несъмнено е причина за паника, само че въпросният остров ще ви грабне с несравнима хубост, по тази причина по-добре го пазете. С това може да ви притегли новата инди игра Bad North, отличаваща се с елементарен, само че доста добре изискан и прелестен жанр. Заглавието се създава от новото шведско студио Plausible Concept отпред с Оскар Сталберг, създавал няколко други игри със симулации. Подгответе се да държите фронта и да избирате сред поддържане на подвижност или оптималната грубост, предпазвайки вашия дребен парадайс в Bad North.
Описанието на Bad North гласи: „Вашият дом е нападнат. Кралят е мъртъв в ръцете на викингите пришълци. Младите принц и принцеса са избягали, търсейки колкото се може повече запаси и армия, с цел да отхвърлен напора на прииждащата орда. Bad North е минималистична тактическа roguelite игра в действително време, която комбинира чаровна хармония с елементарен геймплей, само че доста задълбочена симулация на борби.“

Играта ще бъде оповестена от компанията Raw Fury , прочула се и с издаването на също толкоз семплия шлагер Kingdom. Изглежда Bad North върви по същия път, стараейки се да освободи играча от всички непотребни детайли в геймплея. Очаква се играта да излезе тази година. И макар че към момента няма видео, на което да се насладим, можете да посетите уеб страницата на Bad North тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР