„Смешният плач“ на Цветан Василев от Белград продължава. В хора

...
„Смешният плач“ на Цветан Василев от Белград продължава. В хора
Коментари Харесай

Уволненият касиер Василев, мутрите Чоков и Лунгара и изхабените водещи 


„Смешният плач“ на Цветан Василев от Белград продължава. В хора се включиха жена му и щерка му. Воплите, които надават не могат да ни разчувстват. Причината е елементарна. Когато си бил касиер на мафията и тя е решила да те уволни – си траеш. Колкото и вопли да надава Цветан Василев, колкото и да ругатни Пеевски и сие – песента му е изпята. Уволниха го и назначиха идващия касиер.

Войната сред мутрата Ценко Чоков /и фамилия/ и мутрата Лунгара / и фамилия/ върви с цялостна пара. Побои, рекет, закани, палежи – село Галиче от 10 години е полесражение. С голямо забавяне властта и правосъдната система се намесиха и затвориха двете мутри. Но те, отмъстителни и жалки не престават войната и зад решетките. Това се случва през 2017 година, в страна член на Европейски Съюз от 10 години?! Две мутренски семейства не могат да разделят едно село!? Властта и правосъдната система, години наред им гледаха сеира, с цел да покажат какъв брой са слаби и немощни. Това е Made in Bulgaria.

Най-накрая махнаха от екран тотално изхабената Ани Цолова! Причините не са значими, ориста й би трябвало да последва и Виктор Николаев. Уморен, амортизиран, надареният публицист стана жертва на политиката на Нова тв да не сменя водещите на утринните блокове. Същото би трябвало да направи и БТВ, скоро и Антон Хекимян ще се изхаби. Но Цветанка Ризова би трябвало да остане на екран. В нейно лице скучаещите домакини виждат сродна душа, а въпросите които задава са и техните въпроси. Единственият ярък лъч в публицистичните излъчвания остават Милен Цветков и Люба Кулезич. Сашо Диков доста от дълго време е стигнал своето равнище на непросветеност /ако изобщо е имал равнище в публицистиката, в спортните си излъчвания имаше/ и дълбае настойчиво дъното.

Станимира Колева

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР