„Позицията ни е категорична и няма да оттеглим нашия кандидат

...
„Позицията ни е категорична и няма да оттеглим нашия кандидат
Коментари Харесай

Ива Митева: ИТН няма да оттегли кандидатурата на Любомир Каримански


„Позицията ни е безапелационна и няма да оттеглим нашия претендент за шеф на Българска народна банка. … Явно има нещо друго в поста на гуверньора, с цел да има такова фиксиране в него. … Искаме да разберем какъв е залогът, а не да ни се изяснява, че господин Каримански нямал безупречна известност. Това е индивидуален аршин. Разбрахме, че другият претендент е бил шеф на „Пирин голф“, дали той има безупречна известност?“.

Това съобщи пред БНР заместник-председателят на Народното събрание Ива Митева, народен представител от ПГ на „Има подобен народ“.

Тя акцентира, че от Има Такъв Народ стоят твърдо зад кандидатурата на Любомир Каримански за шеф на Българска народна банка:

„Виждам суматоха в съдружните сътрудници и това не е добър знак. Този яд, който виждам в тях, е знак за слабост“.

Според нея не упоритостта, а опитът е това, което води Каримански в желанието му да взе участие в конкуренцията за поста на гуверньор на Българска народна банка.

Митева заяви, че Любомир Каримански ще предприеме дейности, с цел да си търси правата по правосъден ред по отношение на обвинявания за „поставен от него автограф под един документ“.Според нея време е Народното събрание да намерения за нова изборна система и отпадане на машинното гласоподаване.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР