„Пещерска“ получи близо 700 любовни истории в третото издание на

...
„Пещерска“ получи близо 700 любовни истории в третото издание на
Коментари Харесай

Все повече двойки се женят след като имат деца

 %d0%bf%d0%b5%d1%89%d0%b5%d1%80%d0%b0_2 „Пещерска“ получи близо 700 любовни истории в третото издание на „Просто кажи „Да“

Увеличава се броят на двойките, при които любовта идва онлайн: от изпратена покана в обществена мрежа или в приложение за запознанство. Най-често в действителна среда хората се срещат на работа или посредством общ прочут. Това сочат данните от тазгодишната акция „ Просто кажи „ Да “ на „ Пещерска “ ракия. За трета поредна година известната марка провежда конкурс за младоженци и поддържа финансово фантазиите на три двойки да се оженят. Интересът към състезанието продължава да пораства – а третата година на акцията е и най-силната до момента, сочат данните на уредниците. Достигнатите онлайн потребителите са 1 милион, а записаните младоженци – 691 двойки.

Друга забавна наклонност е, че фантазията за женитба споделят доста двойки, които са дружно от 5, 10 и даже 15 години; такива с едно, две и три деца. Увеличава се броят на тези младоженци, които приготвят сами всичко за сватбата, създават украсата и подаръците за посетители или разчитат на помощ от другари, сочат още данните на „ Пещерска “. Много са историите на влюбени още от ученическите или студентските години. Голяма част от хората споделят, че дълго време са си мечтали да създадат женитба, само че все не са имали задоволително средства или е излизало нещо друго по-важно – деца, жилище, нова работа.

 %d0%bf%d0%b5%d1%89%d0%b5%d1%80%d0%b0_3 Победителите тази година са Десислава и Станислав Димитрови, Маргарет и Никола Чонгарови, Виктория и Николай Вангелови, които получиха по 5000 лв.., гратис фото и видео снимане и питиета за цялото празненство. За семейство Димитрови приказката стартира през 2004 година, когато са едвам 16- годишни. Още тогава идва и предлагането „ искаш ли някой ден да се оженим “. Днес 15 години по-късно и с две деца, те сбъднаха тази своя фантазия. За семейство Вангелови предлагането е доста сладко – пръстенът е прикрит в играчката на шоколадово яйце. За Маргарет и Никола Чонгарови сватбата идва след 8 години връзка и предложение на летище, а самият ваучър е щур и ексцентричен като самите младоженци.

„ Всяка година историите, които получаваме ни въодушевяват и потвърждават, че фантазията за семейство и брак, не е отживялост, а обичайните български полезности, въпреки и от време на време пречупени през нови и по-нестандартни ритуали, остават живи. “, разясниха от компанията-производител на “Пещерска ” VP Brands International. „ Пещерска “ е първата българска ракия, наложила се в народен мащаб и измежду най-награждаваните марки у нас и по света.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР