„Няма по-успял българин от Христо Стоичков!“. Това обяви министърът на

...
„Няма по-успял българин от Христо Стоичков!“. Това обяви министърът на
Коментари Харесай

Кралев: Няма по-успял българин от Христо Стоичков!

„Няма по-успял българин от Христо Стоичков!“. Това разгласи министърът на спорта Красен Кралев, който пръв получи подпис от Камата по време на формалното показване на автобиографията на именития футболист „Христо Стоичков-Историята“.

„Видяхте какъв брой колко доста съумели българи пристигнаха да го почетат, това демонстрира огромната обич на цялата“, продължи Кралев.

„Христо доста обича страната си. Познавам го още преди да стана министър, водили сме неофициални диалози. Страхотен патриот. Той оказва помощ извънредно доста на българските деца и е ентусиазъм за тях“, сподели още той.

На въпрос дали в миналото България ще се радва на различен като Стоичков, Красен Кралев отговори: „Въпрос на мотивация и образование. Имаме съумели сънародници, които би трябвало да се за образец на младежите. Много отпътуват от България, а проявлението на биографиите на тези митове е един от способи да ги накараме да останат и да се борят за бъдещето си.“

Той разяснява и до каква степен действителна е взаимната кандидатура на България Румъния, Гърция и Сърбия за Мондиал 2030, откакто по-рано през днешния ден Стоичков разгласи, че „нямаме шанс“

„Предложението идва от господин Ципрас. Това демонстрира, че ни почитат. Всичко въпрос на лоби и спортна инфраструктура. Два или три стадиона при 4 страни са задоволително. Имаме автомагистрали, летища… Всичко би трябвало да е ясно до 2024 година, когато съм сигурен, че ще сме домакини на Младежка зимна олимпиада. Ако не мечтаеш, няма по какъв начин да успееш. Дори да не успеем за международното, ние ще сме си построили спортната инфраструктурата, което ще е единствено от изгода за България“, изясни Кралев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР