„Няма как да се съглася или да приема нещо, което

...
„Няма как да се съглася или да приема нещо, което
Коментари Харесай

Каракачанов разкри за изтребителите: Те няма да дойдат сега, а след 4 години! Ние до тогава…

„Няма по какъв начин да се съглася или да приема нещо, което ще задължи още 12 души да гласоподават по даден метод. За страдание тематиката с антикорупционния орган се прави поради Европейски Съюз. То моралът се учи в учебно заведение и у дома.“. Така разяснява антикорупционния закон министърът на защитата Красимир Каракачанов в ефира на Българска национална телевизия.

„Аз знам в моето министерство къде са слабите звена и може да има корупция и се пробвам да взема ограничения. Ако кажа, че не знам то значи съм малоумен или неграмотен“, посочи той. „Проблема не е, че има хора с патриотични и националистически възгледи. Защото пишман либералите научиха ромите на обири. За да си обезпечат на ниска цена избор, те ги научиха, че може да е безнаказано да биеш медицински сестри, да нападаш горски, да пътуваш без да плащаш в рейсове, влакове и така нататък Нека ми изискат оставката в случай че желаят. “ Така се изрече водачът на „Обединени патриоти“ по тематиката за пребитият горски.

„На нас ни трябват самолети с вероятност – 30-40 години. Аз ще направя предложение, вместо да се купят самолети втора употреба, както е планувано, да купим нови. Те самолетите няма да дойдат незабавно. Може да дойдат и след 3-4 години. Ние дотогава би трябвало да поддържаме тези, които имаме. Това, което е належащо купуваме от производителя, а ремонтните действия би трябвало да се правят у нас. Това е най-изгодния вид.“, сподели Каракачанов във връзка закупуването на нови изтребители.

„Партията ДПМНЕ няма нищо общо с Вътрешна македонска революционна организация. Те от дълго време нямат нищо общо с идеологията на Вътрешна македонска революционна организация и народът ги наказа на изборите. Тази антибългарска политика им изигра неприятна смешка. Даже това е антидържавна политика, не просто антибългарска. В Македония победи оня, който желае другарство и добросъседство с България, а не омраза“, безапелационен е министърът на защитата.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР