„Ние ще имаме следващи избори тази година, ще спечелят крайно

...
„Ние ще имаме следващи избори тази година, ще спечелят крайно
Коментари Харесай

Плевнелиев със звучен шамар: Този кабинет е по-лош дори и от Тройната коалиция и Орешарски

„Ние ще имаме последващи избори тази година, ще завоюват извънредно леви, русофили и три крайнолеви нови сходни плана загряват – съветниците на президента Румен Радев обикалят страната, Мая Манолова и Стефан Янев също загряват. Президентът ще бъде този, който ще подложи динената кора на Кирил Петков“.

Такава прогноза направи президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев пред Българска национална телевизия.

Той чака неустойчивост, повече популизъм и ляво ръководство. „ Нямаме устойчиво ръководство. Искайки да бъда правилен, виждам позитивите, само че има извънредно доста негативи, очевидци сме на държавно управление, което е третото най-слабо в демократичната история на България, като беше съединена една невъзможна коалиция по най-грешния метод.

Второто най-слабо държавно управление е държавното управление на Орешарски. Дори Тройната коалиция беше по-ефективна “, посочи Росен Плевнелиев. Бившият президент запита кое държавно управление за близо две години не може да вземе нито един лев от Европа.

Плевнелиев оцени като най-голямата неточност на премиера Кирил Петков да се опита да арестува водача на опозицията Бойко Борисов. От това деяние на Петков следва война в проевропейските и демократични сили в България, по думите на Плевнелиев. „Арестът на Бойко Борисов е може би най-голямата неточност на държавното управление на Кирил Петков“, съобщи пред Българска национална телевизия президентът на България от 2012 до 2017 година Росен Плевнелиев. „Свидетели сме на обстановка, с която Петков към този момент написа история. Крайно неприлично деяние. Пораженията занапред ще станат известни. От това става война на проевропейските сили в България“, сподели той.

Според него един политик би трябвало да е честен компас, преподавател и да споделя положителното и неприятното на хората, настоя Плевнелиев. Той уточни още, че разликите сред премиера и президента са забележими, само че резултатът е един и същи – България продължава да стои в периферията, сама и на лична скорост.

По думите на Плевнлиев това, което се случи в Балтийските страни, ще се случи и в България. Ние ще имаме задгранично, военно наличие на страни като Съединени американски щати и Англия с водеща България, разяснява Плевнелиев основаването на българската батальонна бойна група. Нашето разузнаване заблуди министър председател и министър-председателя по-важните тематики, добави експрезидентът.

„ Премиерът и президентът наясно ли са, че Европейски Съюз взе решение да достави решение на Украйна с 500 млн. евро? “, запита Росе Плевнелиев.

Според него, в случай че Украйна падне, Балканите могат да бъдат дестабилизирани. „ Очевидно държавното управление беше ненадейно и да кажа, че е на противоположното мнение за взимане на лизинг на Ф-16. Кой в България ще повярва на президента, който допреди време бранеше МиГ-29. Жалко е цялото това изчегъртване и опълчване “, заключи Плевнелиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР