„Не се крия от никого. Не се срамувам от никого.

...
„Не се крия от никого. Не се срамувам от никого.
Коментари Харесай

Зеленски: Не се крия от никого, в Киев съм

„Не се укривам от никого. Не се срамя от никого. В Киев съм. Ще направя каквото е нужно, с цел да спечелим тази война“. Това споделя президентът на Украйна Володимир Зеленски в ново видео, оповестено в профила му във Фейсбук.

От него се вижда, че президентът е в кабинета си в центъра на украинската столица – Зеленски сподели гледката на нощен Киев от прозореца в офиса си в сърцето на столицата, с цел да потвърди, че известието е записано в понеделник вечерта.

Той упрекна съветските сили за това, че се провалят филантропичните коридори и евакуацията на хората от бомбардираните градове.

„ Този, който повтаряше: „ Ние сме един народ “, несъмнено не е очакваше такава реакция.

В южната част на страната ни се разпростра такова национално придвижване, такава мощна демонстрация на украински национализъм, каквато още не сме виждали по улиците и площадите.

Забравиха, че не се опасяваме от вагони и бухалки. Не се опасяваме от танкове и картечници. Когато истината е на наша страна!

Мариупол и Харков, Чернигов и Суми. Одеса и Киев. Николаев. Житомир и Коростен. Овруч.

Знаем, че омразата, която врагът донесе с обстрели и бомбардировки в нашите градове, няма да остане там. От нея няма да има и диря. Омразата не е за нас, тъй че няма да има и диря от врага.

Ще оправим всичко. Ние ще създадем нашите градове, които нашественикът унищожи, по-добри от всеки град в Русия“, споделя още Зеленски във видеото.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР