„Милан“ продължи да губи точки в Серия А и вече

...
„Милан“ продължи да губи точки в Серия А и вече
Коментари Харесай

„Милан“ вече на 11 точки от Шампионската лига

„Милан“ продължи да губи точки в Серия А и към този момент е на цели 11 от четвъртото място, което дава право на присъединяване в Шампионската лига. „Росонерите“ не съумяха да победят „Торино“ на „Сан Сиро“ – 0:0. Голямата цел – класиране в най-комерсиалния клубен шампионат, може да се окаже още веднъж единствено фантазия, в случай че отборът продължи с неувереното показване. Италианският исполин не е взел участие в Шампионската лига от 2013 година насам.

За разлика от „Милан“ водачът „Наполи“ продължава със мощното си показване през сезона. Играчите на Маурицио Сари победиха като посетители „Удинезе“ с 1:0 и се върнаха на върха. Единственото попадение означи Жоржиньо. Той пропусна дузпа, само че съумя да се разпише при добавката.

„Рома“ пък се издъни при гостуването си на „Дженоа“. Българският нападател на домакините Андрей Гълъбинов е контузен и пропусна мача. И без него обаче „Дженоа“ съумя да спре серията на „римските вълци“ от 13-а поредна победа на непознат терен в Серия „А“. Освен това „Рома“ бе и с пет поредно победи. Те можеха да бъдат шест, само че глупава постъпка на капитана Даниеле Де Роси удари без топка в наказателното поле резервата Джанлука Лападула и беше изпъден. Нападателят на „Дженоа“ пък бе прецизен от последвалата дузпа, с което донесе точка на своя отбор. Преди това Стефан Ел Шаарауи бе дал преднина на „Рома“.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР