„Месеци наред бе размахвана лъжата, че е имало подслушване по

...
„Месеци наред бе размахвана лъжата, че е имало подслушване по
Коментари Харесай

Борисов: Месеци наред бе размахвана лъжата, че е имало незаконно подслушване по времето на ГЕРБ


„Месеци наред бе размахвана лъжата, че е имало подслушване по времето на ГЕРБ. Вчера парламентарната комисия установи, че няма непозволено потребление на СРС, за което им благодарим“, уточни Борисов.

„Хиляди минути ефирно време минаваха по стратегиите за противозаконното подслушване. Както и при костинбродската спекулация ние загубихме проценти“, съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той цитира отчета от Бюрото за СРС-та, което ясно споделя, че не е имало нелегално подслушване.

Борисов регистрира и отчета след провежденето на КСНС, който ясно споделя, че сме в предвоенна обстановка. „ Който не храни своя войска един ден ще храни непозната. Затова разгледахме деликатно седемте точки, които са пожелателни. Управляващата коалиция може да разчита на нашите депутати тези точки да бъдат подкрепени с действителни средства, с цел да може България да увеличи своята боеспособност “, съобщи Борисов и добави, че се надява да види всичко това в бюджета, а ГЕРБ ще даде своята поддръжка. В противоположен случай КСНС ще излезе като акт да се отбие номера.

Борисов съобщи, че има покана за Мюнхенската конференция, само че поради коронавирус рецесията ще посочи дали ще пътува.

Нашата ясна позиция е да подкрепим държавното управление за всички ограничения към, които военните ой сподели истини, само че трябваше да каже кой ги докара тези хора. Няма бранш, който да не търпи големи вреди сега и го установи Радев. Денков за какви 100 дни мечтае, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков са министри от година, за какви 100 дни приказват. Този отчет за СРС-тата е бил подготвен доста от дълго време, само че е било преференциално да приказват, че по наше време са подслушване хора “, съобщи Борисов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР